Hej föräldrar!

Tiden går fort när man har roligt och nu har vi snart avslutat vår tredje vecka i F-klass. Barnen lär känna varandra mer och mer och vi ser att de blandar sig med varandra i lekar och spel.

I slutet av förra veckan hade vi besök av kulturskolans dramapedagog Sanne vilket var kul som alltid. Nu i veckan har vi hört att det är flera barn som ska börja på drama. Jättekul!

Vi har varit i skogen och jobbat med matte och bokstaven E samt udda och jämna tal. Vi har också varit vid Ringvägen och samlat stenar och pinnar för fortsatta arbeten. Det är härligt med utflykt tycker vi då det ger mycket att upptäcka närmiljön tillsammans och att inspireras till nya kunskaper i verkligheten.

I gruppen har vi börjat öva på instruktioner och prepositioner. T.ex. tag hästen och ställ den under bordet osv. Vi kommer också börja tala om meningar.

Vi har fått en ny fröken på fritids som heter Ellinor. Vi hälsar henne välkommen!

Nästa vecka:

  • Måndag 5/9 är det föräldramöte 18:30 – 19:30 i matsalen. Välkomna!
  • På onsdag går vi på höstvandring med medhavd matsäck. Dagen börjar 8:10 som vanligt och vi tar bussen från hamnen kl. 8:43 Vi är tillbaka på skolan ca 13:30. Pga. allergier tar vi inte med något som innehåller nötter, ägg eller frön.

Trevlig helg!

Maria och Helena