Hej allihop!

I FB har vi det bra trots att mörkret nu lägger sig. I vårt klassrum lyser solen och barnen jobbar på med stort intresse. Det är roligt!

Vi har börjat med bokstaven N och siffran 5 den här veckan. Vi har också pratat lite om våra familjer och förra veckan skrev barnen på iPad och ritade sina familjer. Titta gärna i korridoren utanför klassrummet. Vi har också jobbat med att mäta med meter.

  • Vecka 42 är det bad. På tisdagen den 17 oktober. Vi tar tåget 08:19. Vi går från skolan 07:55. Skicka gärna med barnen en frukt då vi äter lunch sent.

Vi högläser också med mycket nöje en serie böcker ”Jakten på Jack” som utspelar dig i Stockholm. En spännande del ägde rum på Vasamuseet.

  • Därför har vi bestämt oss för att göra en utflykt dit onsdagen den 25 oktober. Då behöver vi be er att packa matsäck med lunch och mellis/frukt etc. Vi träffas på skolan 7:20 för att gå till tåget som går 7:49. Vi kommer tillbaka till Nynäshamns station 15:11. Från stationen tar det oss en kvart men vill ni hämta vid tåget går det förstås bra.
  • Klassföräldrarna efterfrågar betalning till klasskassan.

Trevlig helg!

Maria och Helena